Karasu Haberleri.com & Öncü Karasu

Esra Angün'ün haberi  /  Kamera: Nevtan Angün

 

Yaklaşık iki ay gibi bir sürenin ardından 14 – 20 yaş arası gençler için sokağa çıkma izni verildi. Dört saat süren izni son dakikalarına kadar değerlendiren Karasulu gençler, güneşin ve sıcak havanın tadını doyasıya çıkardı. İlçe merkezinde, parklarda, deniz kenarında ve sahilde renkli görüntüler ortaya koyan gençlerin zaman zaman karizma uğruna ya da heyecandan maske takmayı unuttukları ve sosyal mesafe kuralına uymadıkları da gözlerden kaçmadı.

 

Diğer taraftan da KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu’ya duygu ve düşüncelerini aktaran gençlerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Arkadaşlarıyla güzel havanın tadını çıkartan Eray Yılmaz, “Uzun aradan sonra güneşi gördük ve dışarıya çıktık. Arkadaşlarımla sahilde buluştum. Bu ortamı özlemişim” dedi.

 

 

Betül Çelikgöğüs, “Dört saati nasıl değerlendireceğimize karar veremedik. Oruçlu olmamıza rağmen yürüyüş yapmak istedik. Hava çok güzeldi. Çok özlemişiz dışarıda olmayı. İki ay vde olmaktan biraz sıkıldık. Bol bol kitap okuyarak bu süreyi geçirdim” ifadelerini kullandı.

 

Tuba Türkmen, arkadaşlarıyla buluşmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtirken Zehra Özçil, uzun zamandır evden çıkmadıkları için güzel havanın özlemi içerisinde olduğunu belirtti. Türkmen ve Özçil, Sahil Park’ta kaykay ile gezinti yaparak günün tadını çıkardı.

 

Burak Gündoğdu da arkadaşlarıyla birlikte kendini sahile atanlar arasındaydı. Arkadaşı Mert Kılıçaslan ile birlikte iki aydır evlerinde bunalma noktasına geldiklerini belirten Gündoğdu, “Sahilde güzel havanın tadını çıkartıp çarşı gideceğiz” dedi.

 

HABERİN VİDEOSU: