Makamda ziyaret

 

Adana’nın Kozan ilçesine tayini çıkan Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, Cuma günü saat 15:00’da makamında veda ziyaretlerini kabul etti. Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, CHP ve MHP İlçe Başkanları ile parti yöneticileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Dursun, şube müdürleri, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Kemal Ataç, Kızılay Başkanı Adem Ekşi, Karasu Ziraat Odası Başkanı Selami Arık, Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu, bazı muhtarlar, bazı iş adamları Gürçam’ı makamında ziyaret ederek vedalaştı.

 

 

Konvoyla uğurlandı

 

Makamda gerçekleşen ziyaretlerin ardından Gürçam, Karasu Hükümet Konağı önünde bekleyen kalabalık bir topluluk ile uzun süre vedalaştı ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. İlçe protokolü ve vatandaşlar, Gürçam’a gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar için teşekkür ederken, yeni görev yerinde de başarılar dilemeyi ihmal etmedi. Eşi Petek Gürçam da, bayanlarla bol bol fotoğraf çektirdi. Şafak Gürçam, “Karasu’ya mutlu ve huzurlu geldim. Beş yıl boyunca güzel işler yaptığımıza inanıyorum. Bugünde bu güzel ilçeden hem buruk hem de mutlu ve huzurlu olarak ayrılıyorum. Bu da sizler sayesindedir. Herkes hakkını helal etsin” diyerek Karasu halkı ile vedalaştı.

 

KAYMAKAM ŞAFAK GÜRÇAM VEDA YEMEĞİ: Haberi okumak için tıklayın

KAYMAKAM ŞAFAK GÜRÇAM BELEDİYE'YE VEDA ZİYARETİ: Haberi okumak için tıklayın

 

İspiroğlu çiçek verdi

 

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Kaymakam Gürçam’a çiçek takdim etti ve “Sayın Kaymakamımız, Karasu’da çok güzel çalışmalara imza attı. Eğitim, şehirleşme ve diğer alanlarda Karasu’ya kalıcı eserler bıraktı. Karasu halkı, kendisini ve çalışmalarını asla unutmayacaktır. Belediye olarak, 5 yıl süre içerisinde kendisiyle uyum içerisinde, Karasu için, Karasulular için çalıştık” dedi ve Gürçam’a yeni görev yerinde başarılar diledi. Karasu Hükümet Konağı personeli ve daire amirleriyle de vedalaşan Gürçam, uzun bir konvoyun yol boyunca eşlik etmesiyle Kocaali’deki evine kadar uğurlandı. Gürçam, Cumartesi günü ilçeden ayrılarak yeni görev yeri olan Adana’ya doğru yola çıktı.

 

HABERE AİT VİDEO AŞAĞIDA: