-

Karasu Cesur Kadınlar Grubu ve One More International bağımsız distribütörlerinin organizatörlüğünde 19 Şubat Cumartesi günü Karasulu bayanlarla bir araya gelmeye hazırlanan Karadeniz müziğinin sevilen sesi Hülya Polat, birbirinden hareketli Karadeniz türküleri ile muhteşem bir programa hazırlanıyor.
Karasu Cesur Kadınlar Grubu organizatörü Züleyha Bulut ve Dilek Sarı tarafından Karasu’ya davet edilen Hülya Polat, 19 Şubat Cumartesi günü Rönesans Düğün Salonu’nda gerçekleşecek olan program için tüm bayanlara davette bulundu.

EĞLENCENİN ZİRVESİ
Programda ayrıca çocuklar için palyaço gösterisi, kişiye özel pasta ve çeşitli ikramlar verileceğinin altını çizen Bulut ve Sarı, “Karasu Cesur Kadınlar Grubu kadınlar matinesinde Hülya Polat ile bir araya geleceğiz. Kadınlarımız için özel bir gece düşündük. Tüm bayanlarımız davetlidir. 8 Mart Dünya Kadınlar günü öncesinde böyle bir eğlencede birlikte olmaktan gurur duyarız” dedi. 
“19 Şubat Cumartesi günü Rönesans Düğün Salonu’nda gerçekleşecek olan programımıza tüm kadınlarımızı davet ediyorum” diyen Bulut ve Sarı, “Eğlencenin tavan yapacağı kadınlar matinesine ilgi beklediğimizden büyük oldu. Biletler, Karasu Belediye binası altında yer alan Hasan Emanet Sigorta’dan 125 lira karşılığında temin edilebilir” diyerek sözlerini tamamladı.