-

HÜLYA POLAT'I DUYGULANDIRAN SON ARZU (izle):

...

Karasu Cesur Kadınlar Grubu öncülüğünde hazırlanan kadınlar matinesi için Karasu’ya gelen Karadeniz’in güçlü seslerinden Hülya Polat, konser öncesi yemek yediği Ensar Kebap’ta bir hayranı ile karşılaştı.

Akciğer SEA hastası olduğu öğrenilen ve tedavi gören Ayhan Alaçam’ın yanına giden Polat, Alaçam ile sohbet etti, fotoğraf çektirdi. Ayhan Alaçam’ın sıkı bir hayranı olduğunu da öğrenen Polat, son arzusunun kendisiyle fotoğraf çektirmek olduğunu duyunca duygu dolu anlar yaşadı.

Alaçam’a “Tedavi sürecinde iyi beslenmelisin. Sofraya oturunca bir kaşık kendin için, bir kaşık benim için yiyeceksin, tabağını bitireceksin, anlaştık mı?” diyerek hayranına beslenmesi konusunda rica da bulundu.

Alaçam’ın ise sıkı bir Hülya Polat hayranı olduğunu söyleyen akrabası ise, “Sizin için canını verir. Sizi çok seviyor. Kulaklığı takar sessizce sizin müziklerinizi dinler” demesi üzerine Polat da “Ayhan Amca için sevdiği türküyü sahneden söyleyeceğim. Siz de çekip kendisine izletirsiniz” diyerek şarkılarından birer kuple seslendirdi.