-

Babalar gününde Karasu Belediyesi tarafından ilçenin en yaşlı babalarına ziyaret düzenlenerek çiçek takdim edilmiş ve ziyaret edilen kişilerin babalar günü kutlanmıştı. Bu ziyaretlerden biri de ilçenin en yaşlı vatandaşlarından İhsan Püskül’e yapıldı. Püskül, ziyarete yanıtsız kalmadı.

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’yı makamında ziyaret eden Püskül’ün yürümekte ve konuşmakta zorluk çektiği dikkatlerden kaçmadı. Başkan Sarı, Püskül’ü kapıda ayakta karşıladı ve bir süre kendisini makamında ayakta dinledi.

İhsan Püskül’ün ziyaretinden duyduğu mutluluğu belirten Başkan İshak Sarı, “Geçtiğimiz ay Babalar Günü dolayısıyla, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’müzün belirlediği aile reislerine çiçek yollayıp hem babalar gününü tebrik ettik hem de sağlıklı ömürler diledik. İhsan amcamız da AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nesrin Basmacı aracılığı ile bizlere iadeyi ziyaret gerçekleştirdi. Sürpriz bir ziyaret oldu ve bizi çok duygulandırdı. İhsan amcamıza ziyaretinden dolayı teşekkür ediyor, sağlık sıhhat diliyorum” dedi.