-

ASUMAN ÖCAL, DAKİKALARCA KARASU'YU ANLATTI (izle):

...

Karasu’da yaşayan ve Diş Hekimi Bülent Öcal’ın eşi olan Avukat Asuman Öcal, sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlu’nun yaptığı ve ATV ekranlarında yayınlanan “Kim Milyoner Olmak İster?” isimli yarışmaya katıldı. Öcal, yarışma öncesi kendini tanıtırken dakikalarca Karasu’dan bahsetti.

Evli ve iki çocuk annesi olan, Karasu’da serbest avukatlık yapan 37 yaşındaki Asuman Öcal, “Sakarya’nın Karasu ilçesinde oturuyorum ve orada 13 yıldır avukatlık yapıyorum. Aslen Sakaryalı ve Karasulu değilim. Evlenerek geldim Karasu’ya. Eşim de Ankaralı ve diş hekimi. Kendisi mezun olduktan sonra küçük bir yerde yaşamak istiyor. Karasu’ya geliyor ve burayı beğeniyor, Ankara’ya da yakın olduğu için” dedi.

UZUN SÜRE KARASU’YU ÖVDÜ

Öcal, “Karasu’nun çok güzel ve uzun bir sahili var. Bilmiyorum daha önce geldiniz mi Karasu’ya? Kumu da çok güzel. Daha sonradan dalga kıranlar yapıldı ve böylece denize daha güvenle girilebiliyor. Belinize kadar gelen su seviyesinde dalgakıranlara kadar gidebiliyorsunuz. O yüzden çocuklar açısından da avantajlı güzel bir ilçe” diye konuştu.

“KARASU’DAN GEÇTİM”

Programın sunucusu Kenan İmirzalıoğlu ise “Karasu’dan geçtim ama sahilinin tadını çıkartacak kadar zamanım olmadı” şeklinde yanıt verdi. 30 bin liralık soruya kadar geldi. “Hangisi Barış Manço ile 7’den 77’ye adlı televizyon programının bölümlerinden biri değildir” sorusunda telefon joker hakkını kullanan Öcal, Ebru Salman Kır, Erhan Öcal ve Recep Özdemir arasından Karasu Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ebru Salman Kır’ı aradı.

YANLIŞ CEVAP

Kır’ın “Emin değilim” demesiyle birlikte soruya “İkinci kahvaltı” yanıtını veren Asuman Öcal, “Gülpembe” yanıtının doğru çıkmasıyla yarışmadan elenerek 2 bin lira ile ayrılmak zorunda kaldı. Öcal’ın yarışmada Karasu’nun reklamını yapması ise büyük takdir topladı.