-

Gülşen ve Rami Ekşioğlu çiftinin kızı Ayşenur Ekşioğlu, Miyase ve İbrahim Bayburtlu çiftinin oğlu Semih Bayburtlu, Ankara ili Mamak ilçesinde gerçekleşen muhteşem nişan töreni ile evliliğe ilk adımı attı.

Damadın dedesi Karasu Halk Eğitimi Merkezi eski Başmüdür Yardımcısı Ali Ateş Ali Ateş, Şelale Cafe- Bistro ve Kına Evi’nde gelin Ayşenur’un isteme akdini gerçekleştirdi. Ardından alkışlar eşliğinde salona giren Ayşenur ve Semih çifti davetliler önünde ilk danslarını gerçekleştirdi.

Ali Ateş, genç çiftin nişan yüzüklerini takarak hayırlı olması dileğinde bulundu. Yüzüklerin kurdele kesiminin ardından gelin, damat ve davetliler çalan müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

Damadın annesi Miyase Bayburtlu ile Babası İbrahim Bayburtlu, “Evlatlarımız, bu mutlu gününe tanık olmak bizi çok duygulandırdı ve mutlu etti. İnşallah, birliktelikleri huzur içinde daim olur. Ayşenur ve Semih’in nişan törenine katılarak bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkür ederiz” dedi.

Biz de KarasuHaberleri.com İnternet Medyası ve Öncü Karasu Gazetesi olarak genç çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz.