Kotanoğlu ve Kotan sülalesinin Sakarya’da yaşayan fertleri Karasu’da iftarda buluştu. Gölpark Tesisleri’nde gerçekleşen buluşmada çocuklar doyasıya eğlenirken büyükler hasret giderdi. Birlikte oruç açmanın verdiği haz ile edilen sohbetlerin ardından program sona erdi. Organizasyonu yapan genç işadamı Murat Kotan iftara katılan akrabalarına teşekkür ederken gelecek sene iki bin kişilik bir organizasyon hedeflediğini açıkladı.

 

Türkiye’nin birçok yerinde ‘Kotan’ soyadını taşıyan aileler var. Kotanoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kotan ailenin bütün fertlerini buluşturmayı kendine hedef olarak belirledi. Sakarya’da ki ‘Kotan’ları iftarda buluşturmayı gelenek haline getiren genç işadamının hedefi ülke genelinde büyük bir organizasyon ile bütün ‘Kotan’ları bir araya getirmek.

 

Kotan ailesinin ülkenin en büyük ailelerinden birisi olduğunu vurgulayan Murat Kotan “Yaptığımız araştırmalarda ülkemizin her yanında Kotan soyadını taşıyan aileler olduğunu gördük. Kotanların Trabzon’dan ülkenin değişik bölgelerine yayıldığını söylemek mümkün. Karasu buluşmalarımızı büyüterek ülkenin dört yanında ki aile bireylerine ulaşmak istiyoruz. Umarım büyük ailenin bütün fertleriyle tanışma imkanımız olur” dedi.