-

Şennur ve Kuzuluk Mahallesi Muhtarı Temel Aslanbey’in güzeller güzeli kızı Müberra Aslanbey ile Ayşe ve Nazım Ayas’ın yakışıklı oğlu Abdullah Ayas, Pazar günü Göl Park Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün töreniyle mutlu sonsuzluğa son adımı attı.

Düğün alanına giriş yapan genç çiftin ilk dansı, davetliler tarafından ilgiyle izlendi. Tören boyunca sevimli pozlarıyla dikkat çeken çifti, bu özel günlerinde aile ve sevenleri yalnız bırakmadı. Nikah merasiminin de gerçekleştiği törende Müberra ve Abdullah, ömür boyu sürecek mutluluğa ‘Evet’ dedi.

Çiftin nikahını kıyan Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, çiçeği burnunda gelin ve damada mutluluklar diledi. Müberra ve Abdullah, davetlilere katılımlarından ötürü tek tek teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

“Bir baba olarak kızımın bu özel gününe tanıklık etmenin hüzün ve sevincini bir arada yaşıyorum” diyen Muhtar Temel Aslanbey, “Bize bu günleri nasip eden Rabbime şükürler olsun. Kızım Müberra ile gurur duyuyorum. Dilerim çok mutlu ve her şey gönlünce olur” şeklinde konuştu.

Biz de KarasuHaberleri.com İnternet Medyası ve Öncü Karasu Gazetesi olarak genç çifte, ‘Hayırlı olsun’ diyor, bir ömür mutluluklar diliyoruz.