Karasu’da bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Karasu Yaz Festivali’nin ikinci konserinde DJ Mert Hakan ve Tuğba Yurt sahne aldı. Büyük konser öncesi DJ Mert Hakan, hareketli şarkılarıyla festival alanını dolduran Karasuluları ve tatilcileri coştururken, dans gösterileri de büyük ilgiyle izlendi. 12 Ağustos Cumartesi günü düzenlenen konserde Tuğba Yurt, saat 23:15’de sahneye çıkarak hayranlarıyla buluştu. Konser öncesi Karasu Haberleri İnternet Medyası ekibini Vizyon Otel’deki odasında ağırlayan Yurt, “Bu gece Karasu’da altıncı kez sahne alacağım. Fakat ilk defa Karasu halkıyla bu kadar kalabalık bir ortamda bir araya geleceğim. Bu yüzden de çok heyecanlı ve mutluyum. Karasu’yu çok seviyorum. İnsanları çok eğlenceli ve eğlenmeyi seviyor. Bu gecenin ,herkes için güzel geçeceğini düşünüyorum” dedi.

 

 

Alkışlar eşliğinde büyük bir coşkuyla sahneye çıkan Tuğba Yurt, konserinin henüz başında geceye damgasını vurdu. Festival alanının bariyerlerinin açılmasını ve dışarıda biriken büyük kalabalığın sahneye yakın alana alınmasını isteyen Yurt, “Eğer bariyerler açılmaz ve dışarıda bekleyenler sahnenin önüne alınmazsa konsere devam etmeyeceğim” dedi.  “Dışarıda bekleyenlerle şarkılarımı birlikte söylemek istiyorum, lütfen kapıları açın” diyen Tuğba Yurt, “Arka taraf açılmıyorsa şu an sahneyi bırakırım. Çok net söylüyorum. Kapılar açılsın ve herkes buraya gelsin, birlikte söyleyelim” ifadelerini kullandı. İkinci şarkısına başlamayacağını belirten Yurt, sahnede bir süre organizasyon yetkililer ile görüştü ve ardından sahneden inerek güvenlik eşliğinde kendisi için bekleyen özel aracına bindi.

 

Festival alanının da ışıklarının sönmesiyle, yaklaşık 15 dakikalık bir bekleyiş yaşandı. Bu süre içerisinde kapılar açılmayınca Yurt, aracından inmedi ve sahneye çıkmadı. Yapılan görüşmeler sonucunda kapıların açılmasıyla dışarıda bekleyenler festival alanına alındı ve Tuğba Yurt, yenden sahne alarak kaldığı yerden konserine devam etti. Yurt, sevilen şarkılarını alanı dolduran yüzlerce hayranıyla birlikte söyledi. Saat 01:00 gibi bitmesi gereken konser, Tuğba Yurt’un “Daha saat ikiye çok var, eğleniyor muyuz Karasu? O Halde devam, bu gece uyumak yok” sözlerinin ardından konser, normal süresinden yaklaşık yarım saat daha fazla sürdü. Karasu Yaz Festivali, üçüncü ve son konser olan DJ Ece Ekren ve Aleyna Tilki konseri ile son bulacak.

 

 

İŞTE TUĞBA YURT'UN SAHNEDEN İNDİĞİ ANLAR ve MÜTHİŞ KONSER VİDEOSU: