-

KarasuHaberleri.com İnternet Medyası ve Öncü Karasu Gazetesi Köşe Yazarı Talha Enes Elmacı ve Gamze Karadeniz, Cumartesi günü nişanlandı. Gülcan ve Tamer Karadeniz’in güzeller güzeli kızı Gamze Karadeniz ile Fatma ve Rüstem Elmacı’nın yakışıklı oğlu Talha Enes Elmacı, Konacık Mahallesi’nde kız evinde gerçekleşen nişan töreni ile sonsuz mutluluğa bir adım daha yaklaştı.

Taze çiftin nişan yüzüklerini Gamze Karadeniz’in dedesi Hasan Baki ile Talha Enes Elmacı’nın babası Rüstem Elmacı taktı. Yüzüklerinin takılmasının ardından dualar ve güzel temenniler eşliğinde kurdele kesimi gerçekleşti.

Ardından Karadeniz ve Elmacı, nişan pastasını kesti. Tören boyunca sevimli pozları ile dikkatleri üzerlerinden çekmeyen genç çifti, bu özel günlerinde ailesi, arkadaşları ve sevenleri de yalnız bırakmadı.

KarasuHaberleri.com İnternet Medyası ve Öncü Karasu Gazetesi ailesi olarak, çiftimize bir ömür mutluluklar diliyoruz.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.