-

Kanal D’de yayımlanan ve BKM Mutfak ekibi tarafından sahneye konulan Çok Güzel Hareketler Bunlar (ÇGHB) 2 isimli televizyon programı, skeçleri kadar oyuncularının bireysel katkılarıyla da dikkat çekiyor. Bu oyuncuların başında da Karasulu tiyatrocu ve oyuncu Ömer Faruk Çavuş geliyor.

Karasu Merkez Camii altında bulunan erkek kuaföründe esnaflık yapan Yusuf Çavuş’un oğlu olan başarılı oyuncu Ömer Faruk Çavuş, ÇGHB 2 skeçlerinde sık sık “Sakarya’nın Karasu ilçesi” vurgusunda bulunuyor. Çavuş’un bu vurgulamaları sosyal medya ve fan gruplarında da merak konusu olarak Karasu başlıkları altında yer buluyor.

KARASU’NUN GÜZEL REKLAMI

Karasu Şehit Hasan keleş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden mezun olan ve okul yıllarında da sık sık tiyatro ve piyeslerde görev alan Ömer Faruk Çavuş, son olarak “Nitelikli Noel Babacılık” ve “Meslek Hassasiyeti” skeçlerinde bir kez daha Karasu vurgusu yaptı. “Seneye de Seversin” isimli skeçte ise rol alan arkadaşından rica ederek yine Karasu’ya vurgu yapılmasını sağladı.

Yusuf Çavuş, “Nitelikli Noel Babacılık” skecinde kendisine gönderme yapıldığını ve skeç öncesi Ömer Faruk Çavuş’un, babası Yusuf Çavuş’a “Bu akşam beni izle, sana bir sürprizim var” diyerek çocukken kendisine almadığı oyuncak arabanın tatlı bir hatırlatmasını yaptığını belirterek oğlunun Karasu’nun reklamını yapmasından gurur duyduğunu ifade etti.

ÖMER FARUK ÇAVUŞ'UN KARASU VURGUSU YAPTIĞI SKEÇLERDEN BAZILARI (izle):