KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu
Cihan Emre'nin haberi


 

Karasuspor Kulübü ve Karasu Taraftarlar Derneği, koronavirüs salgını dolayısıyla Ramazan ayı sürecinde Karasulu vatandaşlara erzak desteğinde bulunmuştu. Ramazan bayramında ise kapı kapı dolaşarak sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinden çıkamayan yaklaşık 600 çocuğa oyuncak hediye ederek yüzlerini güldürdü.

 

Erzak desteği ve oyuncak dağıtımı süresince futbolcular ve taraflara mahalle muhtarları da eşlik etti. Karasuspor Kulübü ve Karasuspor Taraftarlar Derneği, pandemi sürecinde sokak hayvanlarını da unutmayarak onlara mama dağıttı.

 

Etkinlik hakkında bilgi veren Karasuspor Taraftarlar Derneği Başkanı Onur Arslan, “Biz yarım asrı aşan bir geçmişiyle saygın bir yer edinen Karasuspor camiasının ağırlığını, büyüklüğünü her zaman yaşatmaya çalışan insanlarız. Bu bilinçle son bir aydır devamlı sahadayız, hiç durmadık” dedi.

 

Daha önce bir futbol kulübünün böyle bir sosyal sorumluluk çalışması gerçekleştirmediğini ve kendilerini gören aileler ile çocukların şaşırdıklarını da dile getiren Arslan, “Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelerimizin destekçisi olduk. Bayramda ise ilçemiz çocuklarının yüzünü güldürmek istedik” diye konuştu.

 

ETKİNLİĞE AİT FOTOĞRAFLAR: