KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu
Nevtan Angün'ün haberi


 

Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü dolayısıyla Karasulu şehit aileleri ve en yaşlı anneler ziyaret edildi. Kaymakam Aziz Mercan ve beraberinde Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Metin Yıldırım ile merkez personeli, şehit annelerini ve ilçenin en yaşlı iki annesini ziyaret etti, çiçek ve çeşitli hediyeler verdi.

 

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle maske ve eldivenlerin takılmak zorunda kaldığı, sosyal mesafenin korunduğu ziyarette “Bu süreçte ellerinizi öpemiyorum ama hem birer evladınız olarak hem de devlet olarak tüm imkanlarımızla sizin yanınızdayız” diyen Kaymakam Aziz Mercan, şehit aileler ile en yaşlı annelerin bu özel gününü kutlayarak çiçek takdim etti.

 

 

Şehit anneleri olan; İncilli Mahallesi’nden Ayşe Yaltıraklı, Kuzuluk Mahallesi’nden Hava Baş, Darıçayırı mahallelerinden Gönül Demirci ve Zekiye Şenek, Tepetarla Mahallesi’nden Cemile Keleş, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi ve Mercan ile beraberindekilere teşekkür etti.

 

Karasu’nun en yaşlı iki annesi olan Karapınar Mahallesi’nden 104 yaşındaki Fatma Sarıoğlu ve Hürriyet Mahallesi’nden 100 yaşındaki Emriye Manav’ı da ziyaret eden Aziz Mercan ve Metin Yıldırım, asırlık çınarlar ve aileleriyle de kısa süreli sohbet etmeyi ihmal etmedi. Ziyaretler sırasında mahalle muhtarları da hazır bulundu.

 

HABERİN VİDEOSU: