Deniz Terzioğlu ve Naciye Bahçebaşı’nın öncülüğünde Karasu’da bu yaz gerçekleştirilen Karasu Yaz Festivali, müthiş bir konser ile başladı. Karadeniz müziğinin sevilen sanatçısı Selçuk Balcı’nın konseriyle başlayan yaz festivaline ilginin büyük olduğu gözlerden kaçmadı. 11 Ağustos Cuma gecesi düzenlenen ilk konserde sahneye çıkan DJ Gülşah Ünlü ve dans grubu, müthiş bir sahne gösterisi ile Sahil Park’ı dolduran yüzlerce kişiyi coşturdu. Yaklaşık 2 saat boyunca tam bir müzik şöleni yaşayan Karasulular ve tatilciler, merakla bekledikleri Selçuk Balcı’nın sahneye çıkmasıyla coşkuyu adeta ikiye katladı.

 

 

Sahne öncesi Karasu Haberleri İnternet Medyası’na bir açıklama yapan sevilen sanatçı Selçuk Balcı, “Karasu’da bu akşam inanılmaz bir festival coşkusu var. Bizi buraya çağıran ve ağırlayan Karasu Belediye Başkanımız Mehmet İspiroğlu’na çok teşekkür ediyorum. Bu akşam çok güzel geçecek gibi görünüyor. Çok eğleneceğiz, alanı dolduran bu kalabalığa layık olmak için ben ve ekibimiz çok çaba sarf edeceğiz. Müzik seven, sanat seven bu kadar insanın karşısına çıkmak çok heyecan verici. Karasu, bir fındık şehri, bu insanlar da en az fındık kadar güzel ve değerliler” dedi.

 

Hareketli ve duygusal şarkılarını alanı dolduran yüzlerce davetli ile söyleyen Balcı, gece 01:00’a kadar unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı. Konser sırasında hiçbir olayın yaşanmaması gözlerden kaçmazken, ön sıralarda çocuk, bayan ve yaşlıların olması da ender görülen bir manzara ortaya koydu. Engelli vatandaşların hepsi, ATK Organizasyon görevlileri tarafından tek tek sahnenin önündeki güvenlikli alana alındı ve konseri güven içerisinde takip etti. Karasu Yaz Festivali kapsamında bu akşam DJ Mert Hakan ve Tuğba Yurt sahne alırken, 13 Ağustos Pazar günü ise DJ Ece Ekren ve Aleyna Tilki bir konser verecek.

 

 

İŞTE GÜN GÜN FESTİVAL PROGRAMI: buraya tıklayın