Küçükboğaz Lacum Restaurant’ta düzenlenen iftar programıyla bir araya gelen Karasu Zübeyde Hanım Anaokulu eğitimcileri, 2017’nin son toplantısını biraz buruk biraz mutlu bir şekilde gerçekleştirdi. Düzenlenen iftar programıyla birlikte eğitimciler ve okul personeli, hem 2016-2017 eğitim öğretim yılına, hem Ramazan ayına hem de tayini çıkan öğretmen arkadaşlarına veda etti.

 

İftar programı sonunda tayinleri çıkan öğretmenlerine veda eden anaokulu eğitimcileri ve personeli, okullarından ayrılacak öğretmen arkadaşlarına birer hediye takdim etti. Ayrıca, işaret dili kursunu başarıyla tamamlayan eğitimcilere de belgeleri iftar sonrası verildi. Programa, Karasu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Servan Sever ve Halk Oyunları Öğreticisi Burak Kaya da eşleriyle birlikte katıldı.

 

Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Zehra Türkoğlu Kuba, “Öğretmen arkadaşlarımız ve okul personelimiz ile birlikte yorucu bir eğitim öğretim yılını daha geride bıraktık. Yorucu diyoruz, çünkü minik çocuklarımıza özveri, itina ve sabırla yaklaşan başarılı öğretmenlerimiz ve personelimiz için her yıl yorucu geçmektedir. Ama bizler bu tempodan çok memnunuz. Böyle bir gece ile hem eğitim yılımıza, hem Ramazan ayına hem de tayini çıkan arkadaşlarımıza veda ettik. Katılan ve yıl boyunca emek veren herkese teşekkür ederim” dedi.