-

KARASU SAHİLİNDE YAZDAN KALMA BİR KISITLAMA GÜNÜ (izle):

...

Kademeli normalleşmenin başlamasını bekleyen Karasu, yaz sezonunu iple çekiyor. Tam kapanma süresi boyunca Karasu sahili ve Sahil Park, adeta güvercinlere kaldı. Havanın güzel olmasıyla birlikte yazı aratmayan bir hafta sonu geçiren Karasu sahili, Karadeniz’in dalgasız deniziyle de birleşince ortaya görülmeye değer bir manzara çıktı.

Sahil Park’ta bulunan fıskiye ile serinleyen güvercinler, sokağa çıkma kısıtlamasında sahile inemeyen vatandaşların aksine güzel havanın tadını çıkardı. Kademeli normalleşmenin ardından yaz sezonunun açılmasıyla Karasu sahili ile tatilciler arasındaki hasretin de bitmesi bekleniyor.

Diğer taraftan Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de Sahil Park önündeki kontrol noktasında denetimlerini gerçekleştirirken, bekçiler de yaya devriye atarak deniz kenarına inen vatandaşlara uyarıda bulundu.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.