-

Karasu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen şenlikte, palyaçolar eşliğinde oyunlar oynayıp dans ederek eğlenen çocuklar, Hacivat Karagöz ve Ateşbaz gösterileriyle unutulmaz bir akşam yaşadı.

Yoğun ilgiden dolayı iki seans halinde gerçekleştirilen Ramazan şenliğinin iki seansında da salon tam kapasite doldu. Pamuk şekeri ve patlamış mısır ikramının olduğu etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi.

“Çocuklar; siz bugünlerimizin neşesi, yarınlarımızın umudusunuz” diyen Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, “Yaptığımız projeler, etkinlikler, konserler ve hizmetlerle her yaşa hitap etmeye çalışıyoruz. Çocukların yüzündeki bir gülümseme, ramazan ayını daha da bir anlamlı kılıyor bizim için” dedi.

“Ramazan ayına özel düzenlediğimiz etkinliklerimizle büyükten küçüğe tüm vatandaşlarımıza ramazan coşkusunu yakından hissettirmeyi amaçlıyoruz” diyen Sarı, sözlerini “Dönem içerisinde imkanlarımız doğrultusunda bu tarz etkinliklerimizi halkımızla buluşturmaya çalışacağız” diyerek tamamladı.