-

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Cumhur Özkan ile bir araya gelerek mahallede devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Sarı, çalışmaları sürdüren teknik personellerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

DERDİMİZ İLÇEMİZ

İlçenin yaşam kalitesini artırmak adına her alanda çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüklerini ifade eden Belediye Başkanı İshak Sarı, “İlçemizin ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Bir yandan mevcut yollarımıza yenileme ve düzenleme çalışmalarıyla konfor kazandırırken, bir yandan da çevre düzenleme çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

“Adil hizmet anlayışıyla çalışmalarımızı aksatmaksızın sürdürüyoruz. Yapmayı planladığımız hizmetlerle cennet ilçemiz Karasu’nun yollarıyla, kaldırımlarıyla, çevre düzenlemeleriyle geleceğin gelişmiş ve modern ilçeleri arasında yerini alacağını ümit ediyoruz” diyen Sarı, “Bunun için gece gündüz demeden çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Çünkü derdimiz ilçemiz…” diye konuştu.

4 BİN 200 METREKARE

Asfalt çalışmasıyla ilgili detaylı bilgi veren Başkan İshak Sarı, “Hürriyet Mahallemizde yaklaşık bin 700 metre uzunluğunda, ortalama 6 metre genişliğinde 2 bin 200 ton asfalt ile mahallemizin asfalt çalışmasına başlattık. Mahallemizin sıcak asfalt çalışmalarını da bir an önce tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.