-

BİR BUÇUK YILDIR GİDERİLEMEYEN SORUN (izle):

...

Karasu’nun İhsaniye Mahallesi’nden geçen grup bağlantı yolu, her şiddetli yağış sonrası yaklaşık 20 santimetre suyla kaplanıyordu. Mahalle Muhtarı Oğuz Özden, sorunu Karayolları ile SASKİ’nin çözemediğini belirtti.

“Mahallemizin içinden geçen yol, Karayolları sorumluluğunda. Karayolları’na dilekçe veriyoruz, ‘SASKİ’nin sorumluluğunda’ yanıtını alıyoruz” diyen Özden, “Yolun güneyinde bulunan kaldırım SASKİ’nin sorumluluğunda, kuzeyinde bulunan kaldırım ise Karasu Belediyesi sorumluluğunda” ifadelerini kullandı.

BU KADAR BASİTMİŞ

Özden, “SASKİ ile Karayolları’nın kesiştiği noktada bulunan sorunu bir buçuk yıldır çözemiyoruz. Her yağmurda yol, su altında kalıyor. Karasu Belediyesi’ne başvurduk ve gelen ekip on dakikada çözdü. Şimdi ortalık kupkuru. Bu kadar basit işler için eziyet çekiyoruz. Bir buçuk yıldır çektiğimiz çile, on dakikada giderildi” şeklinde konuştu.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.