-

Şerif Sarı'nın haberi...

Evlerinin önünden doğalgaz geçen Kurumeşe Mahallesi sakinleri, kendilerine “Sizin de mahallenize doğalgaz gelecek, evlerinize gaz bağlanacak” diyen yetkililere ulaşmaya çalışıyor. Mahalle sakinlerinden Zafer Koç, “Kapımızın önünde çalışma yaparak gaz hattı geçirildi. Kurumeşe’ye de gaz verilecek denerek bizden müsaade istendi. Şimdi kimseye ulaşamıyoruz” dedi.

YOK SAYIYORLAR

Mahalle sakinlerinden Şaban Kibar ise “Mahallemizin kronik sorununu bir türlü aşamıyoruz. Sorunun kaynağında ilgisizlik var. Kapımızın önünden doğalgaz geçiyor ama biz gaz alamıyoruz. Bu mahalle büyük bir mahalle. Yaşlımız çok. Bu insanların diledikleri zaman sıcak suya ve ısıya ulaşmaları engellemek hangi vicdana sığar?” şeklinde konuştu.

SESİMİZİ İM DUYACAK?

Sorunu CİMER’e yazdıklarını belirten Kibar, “Karasu Belediyesi’ne gittik, özel sektör olduğunu söylediler. İlgili firmaya müracaat ediyoruz, imar sorununun olduğunu söylüyorlar. Ama kaldığımız evlerimizden, konutlardan vergi alıyorlar. İmar planlarını gerekçe göstererek temel ihtiyaç taleplerimizin karşılanmamasına, evlerimize doğal gaz bağlanmamasına anlan veremiyoruz. Kim sesimizi duyacak?” diyerek yetkililere seslendi.