-

İKİ MAHALLE, TELEKOM'DAN HİZMET ALAMIYOR (izle):

...

Ardıçbeli Mahallesi’nde 70 hane, Ortaköy Mahallesi’nde ise 130 haneye hizmet veren Türk Telekom hattı kablolarının yerde olduğunu belirten Karasu Ardıçbeli Mahallesi Muhtarı Celal İmamoğlu, Telekom yetkililerinin ilgisizliğinden şikayet etti.

“Türk Telekom kablolarımızın tamamı yerde. Çocuk bahçesinde, okul bahçesinde, yolda, fındıklıklarda kablolar yerde duruyor” diyen İmamoğlu, “Çocuklar takılıp düşüyor, tarım arazisinde traktörle çalışamıyoruz. Kablolar kopma noktasına geliyor. Bu yüzden de vatandaş mağdur oluyor” diye konuştu.

GEREKÇELERİ: BİZİ KURTARMIYOR

Muhtar Celal İmamoğlu, “Türk Telekom çalışmıyor. İnternet ve telefon başvurusu yapıyoruz. ‘Hizmet veremiyoruz, bizi kurtarmıyor’ gibi cümleler duyuyoruz. Sesimizi duymuyorlar, hizmet vermiyorlar, çalışmıyorlar” şeklinde konuştu.

Onarılması gereken yaklaşık 1,5 kilometrelik alan bulunduğuna dikkat çeken İmamoğlu, “Bu mesafedeki kablolar yerlerde. Fotoğraflarını çektik, yetkililere ilettik. Hala da ilgilenen yok. Beş yıldır da uğraşıyoruz. Gelip gidiyorlar ama direk dikemeyeceklerini söylüyorlar” dedi.

İki mahallenin ortak sıkıntısının aynı olduğuna da vurgu yapan Celal İmamoğlu, “Uğraşıyoruz ama uğraşlarımız boşa gidiyor. Yılmadan uğraşmaya devam edeceğiz, bizimle ilgilenene kadar yetkililere sesimizi duyuracağız” diyerek sözlerini tamamladı.