-

Vatandaş - belediye işbirliği çalışması ile Ortaköy Mahallesi’nin iki kilometrelik yolu beton asfalt ile kaplandı. Yaklaşık 15 gün süren beton asfalt çalışması, Pazartesi günü son buldu. Gerçekleşen çalışma ile vatandaş yazın tozdan, kışın çamurdan kurtulmuş oldu.

Mahalle yollarına çalışma öncesinde otomobillerin giremediğine değinen Ortaköy Mahallesi Muhtarı İsmet Turan, “Traktörle bile yağmurlu havada ulaşım zor oluyordu. Artık mahallemizde otomobilin girmediği yol kalmadı. Mahalle aralarımız beton asfalt ile yeni yüzüne kavuştu” dedi.

Mahallelerinin köyden mahalleye geçtiği zamandan bu yana böyle hizmet görmediğini belirten Muhtar Turan, “250 metre kadar yolumuz kaldı. Belediye Başkanımız İshak Sarı ile görüştüm. Onaylanırsa o kalan yolumuz da beton asfalt ile kaplanacak” şeklinde konuştu.

Turan, Başkan Sarı, Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Erbatan, fen işleri müdürlüğü ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.