-

Karasu Kuzuluk Mahallesi 1011 Sokak ile 1012. Sokak’ın üst kısmı Karasu Belediyesi tarafından beton asfalt çalışması yapılıyor. Mezarlık yolu olarak da bilinen yaklaşık 700 metre uzunluğundaki yolda beton asfalt çalışmasına başlandı. Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, yol düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Yolun yapılması için Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı ile görüştüklerini ifade eden Kuzuluk Mahallesi Muhtarı Temel Aslanbey, “Mezarlık yolumuzda yazın tozdan, kışın çamurdan geçilmiyordu. Sağ olsun, Başkanımız İshak Sarı, o sokaktaki yol sorunumuzun kısa sürede çözüme kavuşması için konuya el uzattı” dedi.

BİRAZ DAHA SABIR

“Beton asfaltın beraberinde V kanalı da yapılacak” diyen Muhtar Aslanbey, “Mahalle sakinleri, çalışmalar tamamlandıktan sonra rahatlıkla o sokağı kullanabilecek. Mezarlığa ya da bahçeye giderken artık mahallelimin ayağı çamura batmayacak. Emeği geçenden Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

“İlçemizin her bakımdan gelişmesi için gece - gündüz demeden çalışıyoruz” diyen Başkan İshak Sarı, “Ağırlık verdiğimiz yol çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlardan biraz daha sabırlı olmalarını bekliyoruz. İnşallah, girmediğimiz sokak, asfaltlanmayan yolumuz kalmayacak” şeklinde konuştu.