-

ALİ HALDIZ, TELEKOM'DAN ŞİKAYET ETTİ (izle):

...

Sakarya’nın Karasu ilçesi Gölköprü Mahallesi Muhtarı, Telekom’dan yaşadıkları sorunları dile getirdi. Mahallede bulunan ilk ve ortaokulu yanında telefon kablolarının yerlerde olduğunu ve direklerin ya devrilmiş ya da devrilmek üzere olduğunu belirten Haldız, “Günlerdir bizi oyalıyorlar. Ne gelen var ne ilgilenen. Bir öğrencinin başına düşecek diye korkuyoruz” ifadelerini kullandı.

DİREK, CAN YAKACAK

“15-20 gün önce 5-6 kez aradım. Hala gelecekler. 500 metre kablo yerde. Bu okul taşımalı bir okul. Öğrenciler kabloların altından geçiyor” diyen Ali Haldız, “Bu direkler yüzünden bir çocuk yaralanabilir. Kimse ciddiye almıyor. Ne yapacağız bilemiyoruz” dedi.

Kendi imkanlarıyla ne yapacaklarını bilmediklerini ifade eden Haldız, “Bu direkleri dikecek alet ve aracımız olsa biz yaparız. Kabloları nasıl asalım? Yetkililere sesimizi duyuramıyoruz. Muhtar olarak ne yapalım biz?” şeklinde konuştu.

İNTERNET YOK

Ağaçlardan iple bağlayarak kabloların okula çekildiğini söyleyen Muhtar Ali Haldız, “Okulda internet yok, öğrenciler sıkıntı çekiyor. Okul bahçesindeki direk devrilmek üzere. Öğrenciler altında teneffüs yapıyor. Bir öğrencinin canı yanacak. Böyle vurdumduymazlık olmaz” diye konuştu.

DESTEK VERİRİZ

Gölköprü Mahallesi Muhtarı Ali Haldız, “Yenilensin demiyoruz. Mevcut direkleri dikseler, sağlamlaştırsalar yeterli. Biz eleman desteği de veririz, mahalleden adam da veririz. Kuruma destek oluruz” diyerek yetkililere sesini duyurmaya çalıştı.