-

Ortaköy ile Kurudere mahalleleri arasında asfalt çalışmaları devam ediyor. Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından asfaltlama çalışması yapılan 12 kilometrelik yol güzergahı olan Ortaköy-Kurudere arası yaklaşık 3 gün süreyle kapalı kalacak.

Ortaköy Mahallesi Muhtarı İsmet Turan, “Mahallemizden Kurudere ve Yenidoğan mahallelerine erişim üç gün süreyle sağlanamayacak. Karasu ilçe merkezinden Ortaköy’e ise Limandere Mahallesi üzerinden gelinebilecek” dedi.

Kurudere Mahallesi Muhtarı Hasan Emanet ise, “Mahallemizden Yenidoğan ve Ortaköy’e ulaşım kapalı. Mahalle sakinlerimizden ricamız, asfalt kuruyana kadar, yolu kullanmamaları. Şantiye araçları da şu an için sıcak yola zarar veriyor. Ağır vasıta araçlarının bu güzergah ile daha hassas davranmalarını rica ediyoruz” diye konuştu.

HİZMET, TEŞEKKÜRSÜZ KALMADI

Mahalle muhtarları İsmet Turan ve Hasan Emanet, gerçekleştirilen hizmetler nedeniyle Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye, Ulaşım Daire Başkanlığı ekibine, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’ya, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever ile AK Parti İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit’e teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.