-

Karasu İhsaniye Mahallesi Muhtarı Oğuz Özden, KarasuHaberleri.com ve Öncü Karasu Gazetesi’ne mahallede yaptığı çalışmaları aktardı. Mahallenin girişine yaptırdığı şehitler çeşmesi ve İhsaniye yazısıyla sözlerine başlayan Özden, “Mahallemizin girişinin görünümünü güzelleştirdik. Ayrıca, yoldan geçen bir kişi şehitler çeşmesinden su içip şehitlerim ve ölmüşlerimize bir Fatiha okursa ne mutlu bize. Muhtarlık olarak masraflarınız kendimiz karşıladık. Yazının maliyeti iki bin lira tuttu” dedi.

Mahalle sakinlerinin güvenliği için 15 noktaya kamera taktırdıklarına değinen Muhtar Özden, “Mahallenin her yerini kameradan görüyoruz. Kameraların da büyük orandaki etkisiyle geçen sene mahallemizde neredeyse hiç hırsızlık yaşanmadı, diyebiliriz. Caydırıcı oldu. İnsanlarda korku oldu. Mahallenin güvenliği için çok güzel bir çalışma oldu” şeklinde konuştu.

Mahallenin işlek olan ve sahil ile bağlantı yolu olan 2 bin 600 metrelik sokağa yapılan asfalt çalışmasına da değinen Muhtar Oğuz Özden, “Büyükşehir Belediyesi ve Karasu Belediyesi’nin katkılarıyla yapıldı. Yarın, öbür gün buradan turistler gelip geçtiği zaman yolumuzdan utanmayacağız. Turizme yakışan bir yol oldu” sözlerine yer verdi. Özden, önümüzdeki yaz sezonunda mahalleyi turizme kazandırmak için planlarının olduğunu da sözlerine ekledi.