Mars gezegeni, 9 Eylül 2020 ile 14 Kasım 2020 tarihleri arası Koç burcunda geri harekette olacak. Mars bizim mücadelemizi, eril ve savaşçı yanımız gösterir. Mars geri harekette ise bu etkiler azalır. Mücadelemiz ve başarımız azalır, kendimizi bastırılmış gibi hissederiz, harekete gecemeyiz. Arka planda kalmak isteriz, öfkemiz içimizde olur. Bir işe başlamadan önce Retro bitmesini beklemekte fayda var. Şimdi yükselen burçlara göre bakalım nasıl etkileniyoruz:

Yükselen Koç En çok etkiyi siz alıyorsunuz. Öfke patlamaları yaşayabilirsiniz. Enerjiniz deşebilir. Kendinizi değil daha ziyade ilişkide olduğunuz kişileri düşünürseniz rahat geçirirsiniz.

Yükselen Boğa Fiziksel ve ruhsal sağlığınıza dikkat edin. Takıntılarınız artabilir. Duygusal olarak yalnız eksik hissedebilirsiniz. Bu dönemde ruhsal durumuzu askıya alıp bedensel sağlığınıza dikkat ederseniz kazanırsınız.

Yükselen İkizler sosyal çevre ve arkadaşlıklarla ilgili problemler olabilir. Yanlış anlamalar, arkalarda arasında anı öfke patlamaları yaşanabilir. İş görüşmelerine gitmek için uygun değil.

Yükselen Yengeç kariyeriniz ve iş hayatınızla ilgili sorunlar çıkabilir. Ben bu işten sıkıldım diyebilirsiniz. Geri çekilmek isteyebilirsiniz. Geçici bir etki olduğunu unutmayın ve işle ilgili karar vermek için bekleyin.

Yükselen Aslan Seyahat ve yüksek eğitimle ilgili sorunlar çıkabilir. Aksamalar, ertelemeler yaşanabilir. Eşinizin ailesiyle ilgili sorunlar yasabilir. Kardeş ve kuzenlerden yardım isteyin.

Yükselen Başak kredi, borç, miras konuları ile ilgili aksamalar, gecikmeler olabilir. Mahkeme işleriniz varsa ertelenebilir. Ameliyatlar ve kredi çekmek için Retro bitmesini bekleyin.

Yükselen Terazi her türlü ikili ilişki konusunda sınanma donemi olacak sizin için. Partnerinizle anlaşamayabiliniz. Kendini ifade edemezsiniz. İş ortaklıklarına gerilim yazabilirsiniz, karar vermek için Retro sonrası bekleyin.

Yükselen Akrep gündelik yaptığımız işlerle ilgili sorunlar yasayabiliniz. Sağlığınıza sporunuza çok dikkat edin. Daha önceki bir sağlık sorunu gündeme gelebilir. Ev hayvanlarınıza dikkat edin.

Yükselen Yay Aşk, çocuklar ve keyif aldığınız konularla ilgili konularda aksamalar yaşayabilirsiniz. Çocuklarınızın eğitimleriyle ilgili aksamalar olabilir. Eskiden kalma bur ask konusu gündeme gelebilir.

Yükselen Oğlak Ev hayatınız aileniz yuvanızla ilgili konularda sorunlar olabilir. Ev almak satmak için bekleyin. Tadilat yaptırmak için Retro’nun bitmesini bekleyin.

Yükselen Kova iletişim ve haberleşme ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Geri planda kalmak, iletişimi kesmek, susmak isteyebilirsiniz.

Yükselen Balık Kendi kazandığınız paralarla ilgili bir gecikme olabilir. Alim satım konusunda bir yavaşlama olabilir. Acelesi olmayan alımlar, yatırımlar yapmayın.