-

Karasu Başbuğ Alparslan Türkeş Parkı’nda İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından aşı çadırı kuruldu. Gün boyu hizmet veren çadırda vatandaşlar, randevuya gerek kalmadan aşılarını Biontech ve Sinovac aşılarını olabilecek. Aşı çadırına vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Aşı çalışmalarıyla ilgili açıklamada bulunan Karasu İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yavuz Selim Özdin, “Şu anda ülkemizde Sağlık Bakanlığımızın koordinesinde il müdürlüklerimizle birlikte Türkiye’nin dört bir yanında aşı çalışmaları yapılıyor. Aşıların elimize geçmesiyle birlikte aşı çalışmalarını mümkün olduğunca hızlı bir şekilde yapmaya çalışıyoruz” dedi.

VATANDAŞLARIMIZIN ENDİŞELENMESİNE GEREK YOK

“İlçemizde aşılama konusunda hastanelerimiz ve aile hekimliklerimiz başı çekiyor” şeklinde konuşan Dr. Yavuz Selim Özdin, “Bunların yanı sıra da ilçe sağlık müdürlüğümüz personellerince engelli ve yatalak vatandaşların aşıları ikametlerinde yapıldı ve halen yapılıyor” ifadelerini kullandı.

Aşı çalışmalarını hızlandırmak amacıyla aşı çadırını kurduklarını belirten Dr. Özdin, “Vatandaşlarımız, her an randevusuz bir şekilde aşı olabilecek. Bizim amacımız bura da hızlı bir şekilde aşılama yapmak ve aşı kampanyasına destek olmak. Vatandaşımızın endişelenmesine gerek yok. Biz burada ekip arkadaşlarımızla hazır bir şekilde vatandaşımızı bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.