-

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, belediye başkan yardımcıları İsmail Karakaş ve Hüdaver Ağun ile Pazartesi günü Karasu Atatürk Bulvarı’nda geçici hizmet alanı kuran Türk Kızılay’ın mobil kan bağış aracında kan bağışında bulundu. Kan vermenin önemine değinen Başkan Sarı, Karakaş ve Ağun, kan bağışı için vatandaşları kan vermeye davet etti.

“Pandemi süreci içerisinde kan bağışı konusunda bir düşüş olduğu gözlemlendi” diyen Başkan Sarı, “Bu sebeple tüm Karasulu hemşerilerime her zaman olduğu gibi kan bağışına davet ediyorum. Kan ver sıhhat bul diyerek tüm hemşerilerimizin duyarlı olmasını diliyorum” sözlerine yer verdi.

Kan vererek sosyal sorumluluklarını yerine getirdiklerini ifade eden Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş, “Biliyoruz ki, Covid-19 nedeniyle hassas bir dönemden geçiyoruz. Kan ihtiyacının çok önemli olduğu bir dönemdeyiz aslında. Bütün vatandaşlarımızı kan bağışı için Kızılay noktasına gelmelerini rica ediyorum” şeklinde konuştu. Başkan Ağun ise, bu dönemde kana daha çok ihtiyaç olduğunu söyledi.