-

Türk Kızılay Karasu Şubesi Koordinatörü Adem Ekşi ve gönüllüler, “153 yıllık çınarımıza 40 yıl daha ekledik” sloganıyla başlattıkları çalışma ile Pazartesi günü Atatürk Bulvarı’nda hizmet veren kan bağışı aracında bağışçılara sağlık kiti ve Türk kahvesi hediye etti.

“Her zaman olduğu gibi bizim de kan kampanyalarımız Pazartesi günü rutin şekilde devam ediyor” diyen Adem Ekşi, “Bugün, hazırlamış olduğumuz sağlık kitlerinden her kan bağışçısı vatandaşımıza birer tane veriyoruz. Bunların içerisine birer tane de yüzer gramlık Türk Kahvesi ilave ettik. Bizler kan bağışçılarımıza her zaman minnettarız” ifadelerini kullandı.

“LÜTFEN KAN BAĞIŞINDA BULUNUN”

Bu günlerde pandemi dolayısıyla kan stoklarının tamamen tükendiğini vurgulayan Ekşi, “Bağışçılarımıza tekrar seslenmek istiyorum. Lütfen kan bağışında bulunun. Hastanelerimiz, acil hastalarımızın haricinde ameliyatlarını ötelemek zorunda kalıyor” şeklinde konuştu.

Acil ameliyatlara dahi kan yetiştiremez durumda olduklarına değinen Türk Kızılay Karasu Koordinatörü Ekşi, “Her gün telefonlarımız kan ihtiyacı için susmuyor. Lütfen vatandaşlarımız, kan ihtiyaçları için bize yardımcı olsun. Bağışçılarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.