-

Koronavirüs ile mücadele kapsamında Karasu’da randevularını alarak sağlık kuruluşlarına giden vatandaşlar, Karasu Devlet Hastanesi ve bağlı oldukları aile sağlığı merkezlerinde, randevu saatlerine göre aşılarını oluyor.

SGK’lı çalışanlarında aşılanmaya başlaması üzerine Karasu Devlet Hastanesi’nde aşılama işleminde artış meydana geldi. Hastane personelinin adeta arı gibi çalışarak, oluşan talebe cevap vermeye çalıştığı gözlerden kaçmıyor.

Aşılama işlemi Karasu Devlet Hastanesi’nin yanı sıra aile sağlığı merkezlerinde de gerçekleştiriliyor. Ayrıca büyük ölçekli işletmeler öncelikli olmak üzere üretim ve iş gücü kaybı olmasını engellemek amaçlı yerinde aşılama hizmeti Karasu’da planlanarak Çarşamba günü itibariyle başladı.

Aşı randevusu için vatandaşların E-Devlet ve E-Nabız üzerinden gösterdikleri yoğun talep nedeniyle bu sistemlerde aksaklıklar yaşandığı da görülüyor. Birçok vatandaş randevu sisteminin çalışmadığından şikayetçi olurken, özellikle geç saatlerde randevu sistemlerine girişler kolaylaşıyor.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.