-

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Başkan Ekrem Yüce'nin oluşturduğu 'Asfaltlanmamış yol kalmayacak' sloganıyla şehir ulaşımına güç katmaya devam ediyor. Son dönemde kırsalda ve şehir merkezinde ulaşım ağlarını sil baştan yenileyen, sıcak asfalt konusunda rekorlara imza atan Büyükşehir, kuzeyde dev bir hamle daha yaptı.

Karasu ve Kaynarca ilçesinde Kalburcu, Eğrioğlu, Akbaşlı, Karamüezzinler ve Okçular mahallelerinde grup yollarının sil baştan yenileneceği müjdesini Başkan Ekrem Yüce paylaştı. Kaynarca'da yapılan proje tanıtım programında konuşan Yüce, iki ilçede toplamda 36 kilometrelik güzergâhı 52 bin ton asfaltla buluşturacaklarını açıkladı.

Yüce, 36 kilometrelik alanın baştan aşağı yenilenmesiyle ilçenin çehresini değiştireceklerini anlatırken, "Büyükşehir Belediyesi olarak Kaynarca-Karasu ilçelerinde toplamda 36 kilometreyi kapsayan güzergâhta ilk asfalt serim işlemimiz gerçekleştirildi. Asfaltlama işlemlerinin sonunda bölgenin trafiğini rahatlatacak ve çehresini yenileyecek grup yolu sizlerin hizmetine sunulacak. Kaynarca ve Karasu ilçelerimizi kapsayan çalışmalarda Kalburcu, Eğrioğlu, Akbaşlı, Karamüezzinler ve Okçular mahallelerini inşallah asfalta kavuşturacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak Karasu ve Kaynarca ilçelerinde 36 kilometrelik güzergâhı 52 bin 500 ton sıcak asfalt kullanarak baştan aşağı yenileyeceğiz. Çalışmaların bitiminde 36 kilometrelik grup yolumuzu yenileyerek şehrimize kazandıracağız" diye konuştu.