20 Haziran Salı günü Orman Park’ta gerçekleştirilen iftarda konuşan Sakarya Gazeteciler Birliği Başkanı Zeki Aydıntepe, katılımlarından dolayı tüm gazetecilere teşekkür etti. Sakarya’da düzenlenen iftara karasu basın temsilcileri de katıldı. İftarda, Karasu basın kurumu sahipleri ve temsilcileri olan Münir Ali Kara, Cihan Emre, Mustafa Sarı, Ahmet Şen, Hasan Kar ve Mehmet Karakaş da kurumları adına yer aldı.

 

Kentte görev yapan gazeteciler arasında birlik ve beraberliği sağlamayı amaçladıklarını ifade eden Aydıntepe, “Bunu başardık. Daha sonraki hedefimiz ise Gazeteciler Birliği olarak gazeteci arkadaşlarımızın ve ailelerinin biraz daha rahat yaşamalarını sağlamak için ucuz konut yapımını yapmaktı. Bu konuda Sayın Valimiz Hüseyin Avni Coş’a ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki günlerde hep birlikte temellerini atmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu. 

 

İftara, Vali Hüseyin Avni Coş, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas, İl Jandarma Komutanı Emin Dursun'un yanı sıra kentte görev yapan gazeteciler ile aileleri katıldı.