-

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen programda muhtarlarla buluştu. Programda Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu ve Karasulu muhtarlar ile ilçelerin mahalle muhtarları hazır bulundu. Ekrem Yüce, Karasulu muhtarların masasını ziyaretinde uzun uzun sohbet etti. Ortaköy Mahallesi Muhtarı İsmet Turan da bu anı özçekimiyle taçlandırdı.

DEVLET İLE MİLLET ARASINDA KÖPRÜ

19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayarak sözlerine başlayan Başkan Ekrem Yüce, daha güçlü Türkiye, daha güçlü Sakarya için çalıştıklarını ifade etti. Demokrasinin mihenk taşı olan, devlet ile millet arasında köprü vazifesi gören muhtarlarla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Yüce, “Muhtarlarımız bizim için çok kıymetlidir. Mahallelerimizin temsilcisi, hemşehrilerimizin doğrudan sesi sizlersiniz” dedi.

EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ MUHTARLARIMIZ

Yüce, göreve geldikleri ilk günden bu yana gündüz gece demeden çalıştıklarını dile getirerek, dokunmadıkları ilçe, cadde, mahalle kalmadığını, şehri sil baştan yenilediklerini belirtti. Yüce, “Sakarya’mız için büyük yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Mahallelerimizde asfalt çalışmalarımızın yanı sıra üstyapı ve altyapı yatırımları da gerçekleştiriyoruz. Bu projelerimizin gerçekleşmesindeki en büyük destekçimiz de siz değerli kardeşlerimizsiniz” diye konuştu.

KURDUĞUMUZ BAĞ ŞEHRİN KAZANIMI İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Muhtarlarla iş birliği ile Sakarya için pek çok projeyi daha hayata geçireceklerini ifade eden Yüce, “Hemşerilerimizin refah seviyesi ve yaşam kalitesini arttıracak projelerin gerçekleşmesinde; mahallelerimizde gözümüz kulağımız olan muhtarlarımız, vatandaşlarımız için önemli birer hizmet noktasıdır. Muhtarlarımızla olan birlikteliğimiz, oluşturduğumuz çalışma kültürü ve kurduğumuz bağ inşallah devam edecek ve şehrimizin kazanımı olacaktır” şeklinde konuştu.

AYNI YOLDA YÜRÜMEKTEN GURUR DUYUYORUZ

Yüce, “Güçlü Türkiye için güçlü muhtarlar lazım. Sizler bu ülkenin beylik taşısınız. Siz değerli gönül dostları ile bir arada olmak, sizlerin isteklerini yerine getirmek boynumuzun borcu. Bizler icraatı ve faaliyeti muhtarlarımızın olduğu yerlerden başlattık. En ücra köşe kırsaldan şehre doğru geldik ve yoğun bir şekilde çalışmalar sürüyor. Allah şahittir ki 24 saat esasiyle hiç durmadan çalışıyoruz. Sizlerle yol yürümekten dolayı mutluluk duyuyorum” ifadelerine yer verdi.