-

Pazartesi günü gerçekleşen seçimle Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) 34.Meslek Komitesi Başkanı seçilen Murat Ekşi, cuma günü yapılan meclis başkanlığı seçiminde de SATSO Meclis Başkan Vekili oldu.

Meclis başkanlığına 28.meslek komitesinden Erdem Ercan seçilirken, başkan yardımcılıklarına ise 34.meslek komitesinden Murat Ekşi ve 10.meslek komitesinden Onur Kansu seçildi. Ekşi, Karasu Haberleri ve Öncü Karasu’ya, seçim sonrası açıklamada bulundu.

“SATSO yolculuğuna birlikte çıktık. 34.Meslek Komitesi başkanlığı seçimi öncesi ‘Sektörümüzün ortak sesi’ sloganıyla çalışmalarımızı yürüttük. Artık sahamız tek meslekten çıktı, bundan sonra tüm mesleklerin sesiyiz” diyen Murat Ekşi, şöyle konuştu:

“Orta bir çalışmayla, tüm sektörlerin sesi olmak istedik. Birlik ve beraberlik ortamını oluşturduk, geniş bir yelpazeye ulaştık. Çok kişiyi dinledik. Meseleye ticaret olarak bakmadık, dostane bir çalışma yürüttüğümüze inanıyoruz. Çünkü ortak gayemiz her zaman Sakarya oldu ve olmaya devam edecek.

Daha gelişmiş ve daha büyük bir Sakarya için, odamıza da değer katmak için bu yolda hizmet edeceğiz. Kimseyi ötekileştirmeden daha iyi hizmet etmek adına eski meclis başkanlarımız olsun, eski ticaret odaları başkanlarımız olsun tecrübelerinden faydalanacağız. Bizi bu görevlere layık gören herkese teşekkür ediyoruz”