-

MURAT EKŞİ ve EKİBİ, BASINLA BİR ARAYA GELDİ (izle):

...

2022 yılı SATSO 34.Meslek Komitesi seçimi öncesi, aday Murat Ekşi ve yönetimi il ve Karasu basınına yönelik bir toplantı gerçekleştirdi. Ekip olarak beyaz gömlek giyen Ekşi ve yönetimi, “SATSO’da meslek grubumuzda bembeyaz bir sayfa açacağız” mesajı da verdi.

3 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan SATSO 34.Meslek Komitesi seçimlerine yönelik açıklamada bulunan ve basının da sorularını yanıtlayan Ekşi, “Mevcut yönetim başarılı çalışmalar yapıyor. Biz daha da başarılı olmak için göreve talibiz” dedi.

BİR YILDIR ÇALIŞIYORUZ

Adaylıklarını geçtiğimiz ay açıklamalarına rağmen sahada bir yıldır çalışma yaptıklarına dikkat çeken Murat Ekşi, “SATSO 34.Meslek Komitesi için ciddi bir çalışma sureci yürütüyor, tüm meslek temsilcilerimize ulaşmaya, onların sorunlarını dinlemeye ve sektörümüzün Sakarya'da sesi olmak için neler yapmamız gerektiğini detaylı olarak inceliyoruz” şeklinde konuştu.

Ekşi, “Tek amacımız müteahhitlik sektörünün ortak sesi olmak ve sorunlarımızı ortak akıl ve işbirliği ile çözebilmektir. Yönetimde yer alan tüm arkadaşlarım sektörün içindedir ve sorunlarımızı en başta kendimiz biliyoruz. Zaten biz yol arkadaşlarımla, bu sorunları gündeme getirmek ve Sakarya'da köklü bir çözüm üretmek için bu göreve talip olduk” diye konuştu.

ÇÖZÜM ODAKLI ve BİRLEŞTİRİCİ

Murat Ekşi, “Şehrimiz ve sektörümüz için çözüm üretecek sac ayaklarını bir araya getirmek istiyoruz. Büyükşehir ve ilçe belediyeleri, başta Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü gibi kamu kurumları, SEDAŞ, AGDAŞ, Telekom, SASKİ gibi altyapı sağlayıcıları, denetçi ve icracı kurumlar ile üst siyasi erkleri işbirliği içerisinde çözüm odaklı bir yaklaşımla sektörü için farklı vesilelerle bir araya getirmeyi amaçlıyoruz. Bu işbirliği kültürü Sakarya'mız için son derece önemli ve kritik sorunların çözümünü sağlayacak, kronik sorunların önüne geçecektir” dedi.

TEK GAYEMİZ SAKARYA

“SATSO bu şehrin en önemli kurumlarından biridir. Bu büyük ailenin bugüne dek üyesi olmaktan gurur duyan insanlar olarak, bugünden sonra bu güçlü yapının içerisinde görev almayı kendimize büyük bir gurur vesilesi ad ediyoruz. Bunun için de yola çıkıyor ve sektörümüzün sesi olmak için göreve talibiz diyoruz” diyen Ekşi, sözlerini şöyle tamamladı:

“Samimi bir şekilde bizlerden desteğini esirgemeyen, Sakarya'nın bu sorunlarının çözümü için elini taşın altına koymaktan çekinmeyerek bizlere güç veren tüm sektör temsilcilerimize minnettarız. Kırmadan, dökmeden ve Sakarya paydasında buluşarak bir yola çıkıyoruz. Bu duygularla 3 Ekim'de gerçekleştirilecek olan SATSO Organ Seçimi’nin ülkemiz ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz”