-

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’na (SATSO) bağlı müteahhitlik faaliyetinde bulunan firmaların oluşturduğu 34. meslek komitesinden geçtiğimiz haftalarda adaylığını açıklayan Murat Ekşi ve yönetim kurulu ekibi, üyelere yönelik ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Şükrü Kılıç, Enes Zengin, Hakan Arslan, Coşar Tok, Erdem Kamışoğlu, Kerem Gümrükçü, Serdar Karanfil, Ahmet Haldızoğlu ve Erdal Büyükkaya’dan oluşan yönetimi ile üye ziyaretlerine devam eden Murat Ekşi, gerçekleştirdiği ziyaretlerde üyelere yeni dönemdeki vizyonlarından ve hayata geçirmek istedikleri çalışmaları anlatıyor.

ÜYELERİMİZİN SESİ OLMAK İSTİYORUZ

Tüm Sakarya’yı kapsayan ve sektörün ortak sesi olacak bir liste ile yola çıktıklarını ve üyelerden gördükleri desteğin de kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Ekşi, “Sakarya’mızda meslek gurubumuza bağlı üyelerimizle tek tek görüşerek kendilerine vizyonumuzdan ve projelerimizden bahsediyoruz. Biz tüm sektörün sorunlarını yakinen bilen insanlar olarak, bu sorunların çözüm yollarını ve ortak paydada buluşma hedefimizi herkese anlatıyoruz. Amacımız Sakarya’nın ve meslek gurubumuza bağlı üyelerimizin güçlü sesi olabilmek” dedi.

ORTAK VİZYON VURGUSU

Tüm ilçelerde üye ziyaretlerine devam ettiklerini ifade eden Ekşi, “Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde meslektaşlarımızla hasbihal ederek onları daha iyi anlıyoruz. Bu süreçte gördük ki, Sakarya’da ortak vizyonla hayata geçireceğimiz büyük bir potansiyel ve önemli bir vizyon var. Biz yönetimde yer alan arkadaşlarımla birlikte bu vizyonu ve potansiyeli çok iyi bildiğimiz için bir karar alarak yola çıkmıştık. Bunun ne kadar doğru olduğunu da bu vesileyle görüyoruz” diye konuştu.

GÖREVE TALİBİZ

Ekşi son olarak ise şunları kaydetti: “SATSO gerek üye sayısı gerekse etki alanı ile Sakarya’nın en güçlü kurumlarından biri. Biz bu kapsamda kendi meslek gurubumuzla bu etkinin farkında olarak üyelerimizle hak ettiğimiz sürece kavuşmak için var gücümüzle çalışacağız. Sorunları da çözüm yollarını da çok iyi biliyoruz. Meslektaşlarımızın da teveccühü ile daha güçlü bir 34. Meslek Komitesi için göreve talibiz” dedi.