KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu Gazetesi
Nevtan Angün'ün haberi

 

Genel Başkanlığı’nı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun yaptığı Gelecek Partisi Sakarya İl Başkanı Ender Serbes, Sakarya Ticaret Borsası ve Sakarya Ziraat Odası’nı ziyaret etti. İlde gerçekleşen ziyaretler sonrası KarasuHaberleri.com ve Öncü Karasu Gazetesi’ne bir açıklama yapan İl Başkanı Ender Serbes, “Partimize büyük bir ilgi var. Sahaya indiğimizde, vatandaşın beklentilerinin de olduğunu gördük. Önce il teşkilatımıza yoğunlaştığımız için, ilçelerde henüz bir çalışma yapamadık” dedi.

 

Görüşmelerimiz sürüyor

 

Yola çıktığımız ilk günden beri bizimle yürüyen arkadaşlarımız ve ilçelerimiz var” diyerek sözlerine devam eden Serbes, “Bu ilçelerde yönetimlerimiz şekillenmeye başladı. Karasu’da da görüştüğümüz ve temas ettiğimiz isimler mevcut. Yakın zamanda bu isimlerde netlik kazanacak ve Karasu İlçe Teşkilatı Başkanı olarak belirleyeceğimiz yol arkadaşımız ile birlikte basının ve değerli Karasu halkının karşısına çıkacağız” şeklinde konuştu.

 

Maliyet astronomik düzeyde

 

 “Gelecek Partisi olarak sivil toplum kuruluşları ile istişare içerisinde yürümek gibi bir arzumuz var. Sakarya’mıza, ülkemize faydası olacak her türlü düzenlemelerinde ancak bu birliktelik ve ahenk ile kazanılacağına inanıyoruz” sözlerine yer veren Başkan Ender Serbes, son yıllardaki yanlış tarım politikaları yüzünden çiftçilerin tarlalarını ekemez hale geldiğini kaydetti. Serbes, “Bu politikalardan elbette Sakarya çiftçisi ve üreticisi de etkileniyor. Üreticilerimizin maliyeti astronomik oranda arttı. Üreticimiz çaresizlik içinde kalıcı ve etkin tarım politikalarının yürürlüğe girmesini bekliyor. Parti olarak hedefimiz, çiftçilerimiz ile aynı masada birlikte çalışarak kalıcı yöntemler ve çözümler oluşturmak” diyerek sözlerini tamamladı.

 

ZİYARETLERE AİT FOTOĞRAFLAR: