-

SATSO’ya bağlı müteahhitlik faaliyetinde bulunan firmaların oluşturduğu 34.Meslek Komitesi’nde bir süredir liste hazırlığı yapan Murat Ekşi ve ekibi adaylıklarını resmen açıkladı. Önümüzdeki aylarda yapılması planlanan SATSO seçimlerinde 34.Meslek Komitesi’nden aday olacaklarını söyleyen Ekşi, “Sakarya’yı kapsayan ve kucaklayan, tamamı sektörde aktif olarak faaliyet gösteren isimlerle listemizi oluşturduk. Şükrü Kılıç, Enes Zengin, Hakan Arslan, Coşar Tok, Erdem Kamışoğlu, Kerem Gümrükçü, Serdar Karanfil, Ahmet Haldızoğlu ile birlikte yola çıkıyoruz” dedi.

Müteahhitlerin ortak sorunlarını bildiklerini ve sektörün ortak sesi olmak istediklerini dile getiren Ekşi, “Amacımız Sakarya Müteahhitler Birliği ve şehrin yerel yönetim ile siyasi erklerini bir koordinasyonla sürecin içerisine katarak sektörün sorunlarına çözümler sunan bir anlayışı oturtmak. Biz bu üç anaerki koordinasyon içerisinde tutmak istiyoruz. Kentsel dönüşüm başta olmak üzere kurum, kuruluş ve kişilerin bir araya gelerek çözümler üretmesi Sakarya’mız için son derece önemli. Bizim ortak paydamız ve tek gayemiz Sakarya’dır” ifadelerini kullandı.

Güçlü bir ekiple yola çıktıklarını vurgulayan Murat Ekşi, “34.Meslek Komitesi’nden birlikte seçime gireceğimiz yol arkadaşlarımıza ve bize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Sadece yönetimde yer alan isimlerden ibaret değiliz. Gerçekten samimi bir şekilde bizden desteğini esirgemeyen, Sakarya’nın bu sorunlarının çözümü için elini taşın altına koymaktan çekinmeyerek bize güç veren tüm sektör temsilcilerimize minnettarız. Kırmadan, dökmeden ve Sakarya paydasında buluşarak bir yola çıkıyoruz. Bu sürecin Sakarya’ya ve SATSO camiasına hayırlı olmasını temenni ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.