Karasu Aziziyespor’un Reşit Yetim başkanlığındaki yönetimi, hizmet aracına kulübe ait bir otobüs yüklemiş. Onlar, artık futbola tarzan belediyeden araba istemeyecekler. Onlar artık maçlara kendi alın terleri ve emekleri karşılığında alınan, kendilerine ait bir araçla maçlarına gidecekler.

Onları bu tasarrufa yönelik hamlelerinden ötürü kutlarken bir alt yapı siparişini önlerine koymak isterim. Karasu Aziziyespor’un sahalarda futbola hizmet ömrünü uzatmak istiyorsanız alt yapınıza gözünüz gibi bakın. Buradan yetişecek geleceğin gençleri çoğaldıkça başınız sıkıştıkça sorunları hafifletmek adına çok fazla kapı çalmazsınız. Karasu Aziziyespor’un bu örnek alınabilecek otobüs hamlesi diğer takımlar içinde düşünülmesi gereken bir icraat olmalı. Futbolda şampiyonluklar, küme düşmeler, düştüğün yerden ayaklanmalar kısa süreli ses verir, asıl olan amatör kulüplerimizin yaşamlarını çekilir hale getirmeleri için bağlı bulundukları kulüplere kalıcı eserler bırakmalarıdır. Karasu Aziziyespor’un kulübe otobüs kazandırmalarını ben bu nedenle önemsiyorum. Bununla beraber siz, futbola hizmet aklınıza farklı projeler yüklerseniz çok yol kat edersiniz. Ayrıca Karasu Aziziyespor tarihinde önemli bir yer işgal edersiniz.

FİFA KOKARTI BU İLE GELİR Mİ?

Allah mahcup etmesin; Atilla Karaoğlan Süper Lig Hakemliği’nde bu sezon adımları sağlam atan bir hakem profili çiziyor. Onun için FİFA kokart hayallerimiz, tekrar bizim ilin semalarında bağdaş kurdu. Devre arası MHK’nın belirleyeceği yeni MHK listesini bekliyor. Halis Özkahya’nın başına gelen istenmeyen bir olay nedeniyle düdüğünü asıp hakemliğe veda etmesi de FİFA konusunda iştahımızı kabartıyor. Hoş, Halis Özkahya bu şekilde hakemliğe veda etmese de biz, Atilla Karaoğlan’ın bu şehri futbol hakemliği adına FİFA ile taçlandıracağına olan inancımızı hep diri tutuyoruz, tutmaya da devam edeceğiz. Atilla Karaoğlan hakem olarak işini yapıyor. Umarım sporun içindeki önemli katmalar onu bu yürüyüşte yalnız bırakmazlar. İzmit, Mustafa Çulcu ile FİFA kokartlı il oldu. Biz de Atilla Karaoğlan ile bu unvanın Sakarya hakem evine gelmesini bekliyoruz. Şuan için bu uğurda her şey çok güzel gidiyor. Bu güzelliğin FİFA ile taçlanması için MHK’nın Aralık ayı içerisinde açıklaması beklenen listeye kilitlendik bugün itibariyle.

İKİ GÜZEL İNSANI KAYBETTİK

Türk siyasetinde geride güzel resim bırakan iki sosyal demokrat önderini kaybettik. Önce Hasan Fehmi Güneş, sonra da o daha toprakla yeni buluşurken her siyasi gönülde taht kurmuş Hayrettin Uysalı kaybettik. İkisi de siyasette iz bırakan ikisi de Sakarya’da sevilen sosyal demokrat siyaset önderiydi. Bu acılar yaşanırken bir başka sosyal demokrat önder Selçuk Gedikli’nin aramızdan ayrılışı gecen hafta içinde dört yılı geride bırakmış. Ölmek kaçınılmaz son. Mühim olan öldükten sonra iyi anılmak. Bana göre üç sosyal demokrat önder, ahirete giderken geride hoş bir seda bıraktı. Ruhları şad olsun.