Korono’ya karşı verdiğiniz olağan üstü mücadeleden dolayı sizi ve tüm sağlık çalışanlarımızı tebrik ediyorum.

 

Ülkemizi Korona’dan daha tehlikeli olan ve halkımızı zehirleyen NBŞ, den yapılan her türlü şekerleme ve tatlı ürünlerine, nişasta ürünlerinden yapılan peynir ürünlerine, hazır yoğudta, meşrubat ürünlerine, sigaraya, GDO’lu buğday ve mısır ürünlerine de tedbir almanızı istiyoruz.

 

Siz de çok iyi biliyorsunuz ki bu ürünler çocuklarımızı ve insanlarımızı kanser yapmaktadır. Avrupa ve Amerika’da kullanılması yasak olan NBŞ, maalesef ülkemizde her türlü şekerli ürünlerde kullanılmaktadır. İznik’te NBŞ üreten Amerikan Cargeel firmasına ne zaman dur diyeceksiniz?

 

Geçen ay tarım bakanımızın açıkladığı her türlü glikozlu ballı ürünlerin yılbaşından itibaren satışı yasaklanacak demesi kafamı karıştırdı. Madem ki bu ürünler insan sağlığına zararlı neden satışı yılbaşına kadar serbest? Yoksa bu ürünleri yasaklamak sizi aşıyor mu?

 

Kendi halklarının zehirlenmesini istemeyen küresel güçler, bizim gibi üçüncü dünya ülkelerinin sağlığını asla düşünmez.

 

Toplumumuzu zehirlemek için her şeyi yapan küresel güçlerin bu büyük rant kapısını kapatmaktan mı korkuyorsunuz?

 

Para kazanmak halkınızın sağlığından çok mu önemli?

 

Eğer ülkemizde sağlıklı bir gelecek istiyorsanız siz bu zararlı ürünlere karşı mücadele başlatın biz sizi destekleriz.

 

İnanın hem de ölümüne destekleriz!

 

Bizi bekleyen başka bir tehlike daha var!

 

Malum Avrupa’nın birçok ülkesi 5G’ye geçti. Ülkemize de gelmesi muhtemel olan bu 5G’nin siz de biliyorsunuz ki 4G’den bin kat daha hızlı olduğunu ve havaya aşırı derecede radyasyon yaydığını… Bu da zaten yediği her besinle bir de aşırı radyasyon yayan bu 5G ile birlikte gelecekte Korona’dan değil aşırı kanserden ölen insanlarımızın sayısın da yoğun bir artış oluşturacaktır!

 

Bizi sadece Korona tehlikesine karşı değil saydığımız tüm bu ürünlere karşıda korursanız işte o zaman Allah katında da görevinizi yapmış olur hem de halkınızdan daha büyük bir itibar kazanmış olursunuz.

 

Rabbim yardımcınız olsun tüm halkımızı bela ve musibetlerden korusun.