-

AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Yavuzyiğit mesajına; 2020'nin dünyayı etkileyen salgınla mücadelenin yanında, milletin birliği ve kardeşliğine kasteden terör belasıyla etkin mücadelenin de devam ettiği, ekonomik ve sosyal anlamda birçok zorlukla mücadele edilen bir yıl olduğunu belirterek başladı.

“Tüm olumsuzluklara rağmen AK Parti ailesi olarak 18 yılda olduğu gibi, sağlıktan eğitime, sosyal politikalardan bölgesel yatırımlara, ekonomiden dış politikaya kadar her alanda alınan tedbirlerle başarılı bir yılı geride bıraktık” diyen Yavuzyiğit, "Bugüne kadar, tarihi tecrübelerimizin ışığında, akıl ve bilgi ile içeride ve dışarıda karşılaştığımız zorlukları aşmanın gururunu birlikte paylaştık ve bundan sonra da paylaşacağız” şeklinde konuştu.

BÜTÜN GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

2020 yılının acı ve sevinçlerin birlikte yaşandığı, paylaşıldığı, birlikte üstesinden gelindiği ve hep birlikte el ele geride bırakıldığı bir yıl olduğunu da ifade eden Hasan Yavuzyiğit, “İzmir depremi başta olmak üzere doğal felaketleri yaşamanın yanı sıra Koronavirüs ile mücadele yılı oldu. Bunların yanında dağlık Karabağ'ın 28 yıl sonra Ermenistan işgalinden kurtuluşu, Karadeniz'de doğal rezervlerinin gün yüzüne çıktığı, mavi vatanda başarıdan başarıya koştuğumuz, iç ve dış politikada destan yazdığımız bir yılı geride bırakıyoruz” ifadelerini kullandı.

“İnşallah 2021'e yine büyük hedeflerle ve yeni umutlarla gireceğiz” şeklinde konuşan Başkan Yavuzyiğit, “Aziz milletimizin bizlere olan inanç ve desteği ile yarının güçlü ve müreffeh Türkiye'sini meydana getirmek için yeni yılda daha fazla gayret gösterecek, temel hak ve özgürlüklere yönelik her türlü tehdidi bertaraf edip, demokrasimizi kökleştirmek için bütün gücümüzle çalışacağız” dedi.

Yeni yılda sevinçlere gölge düşürülmemesi içim hep birlikte maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması konusunda daha dikkatli olunması konusunda hassasiyet gösterilmesi gerektiğini ifade eden Başkan Hasan Yavuzyiğit, “2021 yılının keder ve üzüntülerin tarihe karıştığı, neşeyle ve mutlulukla dolu bir yıl olmasını temenni ediyor, yeni yılınızı kutluyorum” sözlerine yer verdi.