KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu
Esra Angün'ün haberi


 

Koronavirüs salgını süresince Karasu’da ihtiyaç sahiplerine destek eli uzatan AK Parti Karasu İlçe Teşkilatı, 372 haneye gıda yardımında bulundu. Gıda destek çalışmalarının devam ettiğini ifade eden AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, salgın sürecini en kısa sürede atlatabilmek için vatandaşların önerilen kurallara uyma noktasında daha hassas davranmalarını vurguladı.

 

Ramazan ayı sonu çifte bayram yaşamayı umut ettiklerine de değinen Başkan Yavuzyiğit, “Dünyanın ve ülkemizin yaşadığı pandemi sürecini en doğru şekilde takdire şayan gayret göstererek yürüten tüm yetkililere ayrıca takdirlerimi sunuyorum. Zorlu günleri devlet ve millet el ele vererek geçmişte de başaran bu millet, günümüzde de aynı gayretle karşılaşılan her türlü afetlerin, salgınların ve benzeri zorlukların üstesinden geliyor” dedi.

 

Bakanlığın, ilçede Sosyal Yardımlaşma Vakfı aracılığıyla pandemi süreci başladığı günden bu yana ihtiyaç sahibi 2 bin 861 haneye biner liralık yardım yapıldığını ifade eden Hasan Yavuzyiğit, “Ayrıca, 2 bin 275 ailenin de yardım talebinin değerlendirilip en kısa sürede hesaplarına belirttiğim miktarın yatırılma çalışma içerisindeler. Bunun beraberinde 2 bin 300 aileye de gıda yardımında bulunuluyor. İlçemizde bulunan diğer kurum ve derneklerin de bu yöndeki çalışmaları devam ediyor" ifadelerini kullandı.