-

AK PARTİ KARASU TEŞKİLATI'NDA BAYRAMLAŞMA (izle):

...

Kurban Bayramı’nın ikinci gününde düzenlenen AK Parti Karasu İlçe Teşkilatı bayramlaşma programına İl Başkanı Yunus Tever, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalışkan ve Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı da katıldı. AK Parti İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, bir selamlama konuşması yaparak partililerin bayramını kutladı.

Yavuzyiğit’in ardından söz alan Belediye Başkanı İshak Sarı ise birlik ve beraberlik mesajı vererek 2023 seçimlerinin Türkiye için öneminden bahsetti. Sarı, “Yeniden krizlere girmemek adına 2023 seçimleri önemli bir virajdır. Karasu’da yaptığımız hizmetler, kendi mücadelemizle olmadı. Partimizin gücüyle yapılan hizmetlerdir” diye konuştu.

2023 SEÇİMLERİ ÖNEMLİ

Sarı’dan sonra söz alan AK Parti İl Başkanı Yunus Tever de 2023 seçimlerinin Türkiye için önemli bir seçim olduğuna vurgu yaptı. Altılı masayı eleştiren Tever, ekonomik sıkıntının sadece Türkiye’de değil dünyada yaşandığına dikkat çeken ifadeler kullandı. Tever, konuşmasında şu sözlere yer verdi:

“20 yıllık iktidarımızda çok güzel işler yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Dünya yatırımları durdururken, ülkemizde her 15 günde bir dev açılışlar yapıldı. Güçlü Türkiye’yi Cumhurbaşkanımızın liderliğinde kurmak adına yol almaya devam ediyoruz.

ALTILI MASA VURGUSU

Karşımızda kurulan altılı masa ise bugüne kadar yapılanları kısa sürede yıkmanın ve Türkiye’yi daha aşağıya çekmenin hesaplarını yapıyor. Yangın çıksa, sel olsa, deprem olsa iktidara bağlayan bir muhalefet var.

Bir hayat pahalılığı var. Fiyatlar sadece Türkiye’de değil tüm dünyada yükseliyor. Cumhurbaşkanımızın masasında bu konuya dair çözüm notları var. Asgari ücrete tarihte görülmemiş bir zam yapıldı. Aralık’ta bir kez daha yapılacak. Emeklilere iyileştirme yapıldı. 3600 ek göstergeyle ilgili düzenleme yapıldı. EYT ile alakalı çözüm yolları aranıyor. Biz de Cumhurbaşkanımıza bu yolda desteğimizi sürdüreceğiz ve Sakarya’da yüzde 70’in üzerine çıkmanın hesabını yapacağız.