-

Karasu’da bir dizi ziyaretlerde bulunan AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, AK Parti karasu İlçe Teşkilat Toplantısı’na katılım sağladı. Toplantıda Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, AK Parti Sakarya İl Başkan Yardımcısı ve Karasu Bölge Koordinatörü Murat Salih Başer, Karasu Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş, AK Parti Karasu Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Şahin, yönetim kurulu üyeleri ve partililer iştirak etti.

İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit bir selamlama konuşması yaparak Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’e katılımlarından ötürü teşekkürlerini iletti. Yavuzyiğit’in ardından söz alan Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı ise, seçim startı verdiklerini ve çalışmalarının devam ettiğine vurgu yaptı. Sarı’nın ardından AK Parti Yalova Milletvekili Büyükgümüş, bir konuşma yaptı.

“Karasu, son dönemde limanıyla, turizmiyle ortaya koyduğu atılımlarla göz dolduran bir ilçemiz” diyen Ahmet Büyükgümüş, “Buradaki her başarının arkasında teşkilatımızın, belediyemizin ve milletvekillerimizin gayretleri Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu davaya inanan yüreklerin bir araya gelişi var” şeklinde konuştu.

KİLİT BİR NOKTADA SEÇİMLERE HAZIRLANIYORUZ

Bugün Türkiye’nin siyasi tablosuna yakından bakıldığında ülkeye umut vadeden, plan ve proje konuşan bir muhalefetle karı karşıya olmadıklarını vurgulayan Milletvekili Büyükgümüş, “O yüzden AK Parti kadrolarının başarısı demokrasilerde tarihte nadir gözüken bir tablo bize sunuyor. AK Parti’nin başarısıyla milletimizin başarısı, AK Parti’nin hedeflerine ulaşmasıyla Türkiye’nin hedeflerine ulaşması adeta iç içe geçmiş durumda” dedi.

AK Parti’nin hedeflerine de değinen Büyükgümüş, “2023 yılında Kızıl elmamız Türkiye’nin milli muharip uçağı göklerde olacak. Türkiye’nin ilk nükleer santralini önümüzdeki yıl içerisinde devreye alacağız. 29 Ekim’de çok güzel programla Cumhuriyetimizin kuruluşunun yıldönümünde doğuştan elektrikli milli otomobilimizi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan banttan indirecek. Önümüzdeki kış, doğalgazımız hem sanayide hem de hanelerimizde kullanılır hale gelecek. Böylesine hedefleri başarma aşamasında olduğumuz bir dönemde biz, çok kilit bir noktada 2023 seçimlerine hazırlanıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Biz 2002 Türkiye’sinde değilsek, ekonomiyi üç kat büyüttüysek, Türkiye’yi bugün dünyada söz sahibi haline getirdiysek hedeflerimiz de sorumluluklarımız da değişiyor, gelişiyor” diye belirten Büyükgümüş, “O zaman karşı karşıya kaldığımız meydan okumalar da değişiyor. Bunun da vizyonunu ortaya koyacak, çalışmalarını da yapacak gençlik kollarımızla birlikte gençlerimizle birlikte örnek çalışmayı hayata geçirmenin sorumluluğu bizlerin üzerinde” sözlerin eyer verdi. Büyükgümüş ve beraberindekiler, teşkilat toplantısının ardından Karasu esnafını ziyaret etti.