-

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, Karasu’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Milletvekili Uncuoğlu’na, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Sarı ve partililer eşlik etti.

Recep Uncuoğlu, Karasu Atatürk Bulvarı’nda esnaf ziyaretinde bulundu ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşın beklentilerini dinleyen Milletvekili Recep Uncuoğlu, iktidarın sorunların çözümü noktasında büyük adımlar attığını ifade etti.

“Türkiye genelinde enflasyon ve hayat pahalılığıyla mücadelede sabit ve dar gelirli vatandaşımızın alım gücünü koruyabilme adına çok ciddi bir çalışma devam ediyor” diyen Recep Uncuoğlu, “Bunun esnafımıza, piyasaya olumlu yansımalar olduğunu müşahede ediyoruz. Türkiye, pandemi sonrasında uluslararası anlamda ortaya çıkan emtia kara borsasının ve talep enflasyonunun etkisinde. Bir yandan da yanı başımızda Ukrayna - Rusya Savaşı dolar bazında petrolün ve doğalgazın neredeyse 6 - 7 kat artışı Türkiye’nin enerji ihtiyacını karşılaması noktasında önemli yükler üstlenmesine sebep oldu” şeklinde konuştu.

Hayat pahalılığı ve fiyat artışında vatandaşın ezilmemesi için her türlü destek ve gelir kaybını telafi edecek düzenlemelerin hayata geçirildiğini belirten Uncuoğlu, “Artan ihracat, kapasite artışı ve gittikçe azalan istihdam açığımızla görüyoruz. Bunun mücadelesini de sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

“Birlik için güçlü Karasu için tüm gayret ve samimiyetimizle hemşerilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz” diyen İlçe Bakanı Hasan Yavuzyiğit ise, “Milletvekilimiz Recep Uncuoğlu, Belediye Başkanımız İshak Sarı, ilçe teşkilatımız ve il yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte esnaf kardeşlerimizi ziyaret ederek hayırlı ve bereketli kazançlar diledik” dedi.