Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen kongreyle yeniden göreve gelen Başkan İshak Sarı ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini sunan Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “AK Parti'miz Karasu'nun her mahallesine hizmet etmek için var gücüyle çalışıyor. İnanıyorum ki ilçe başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri Karasu'ya ve Sakarya'ya hizmet etmek için ilk günkü heyecan ile mücadele etmeye devam edecektir. AK Parti Karasu İlçe Teşkilatı’mızın yeni yönetim kurulu hepimize hayırlı olsun” dedi.

 

Alemdar'ın ilçeyi ve teşkilatı ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten AK Parti İlçe Başkanı İshak Sarı, “Karasu’da 3.hizmet dönemimiz başladı. Bu dönemde, bir öncekilere göre başarı çıtasını daha yukarılara çıkartmak için çalışacağız. 2023 Türkiye’sine yakışan bir Karasu için mahalle mahalle hizmet vereceğiz. Yanımızda olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ise, “Serdivan Belediye Başkanımız Yusuf Alemdar, bu nazik ziyaretiyle AK Parti'mizin birlik ve beraberliğinin ne kadar kuvvetli olduğunu göstermiştir. İnşallah değişim sürecine giren partimiz bundan sonra da kaldığı yerden hizmete devam edecektir. Serdivan Belediye Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.