-

25 Ekim Salı günü kutlanacak olan İYİ Parti’nin 5.kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan İYİ Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyesi Bahattin Topal, mesajında şu ifadeleri kullandı:

TÜRKİYE TEK!

“Eski, yeni değil bir tane Türkiye var. O Türkiye’de herkes eşit, her şey adil. Müreffeh insanlar, mutlu çocuklar, umutlu gençler, korkmadan yaşayan kadınlar var. Evine rahatça ekmek götüren babalar, siftahını yapmış esnaflar ve bu kutlu hedefin, bu kutlu ülkünün yolunda yürüyen, bu memleketin vefalı evlatları, İYİ Partimizin neferleri var.

Bugün İYİ Partimiz 5 yaşında. İyilik hareketimizi, 5 yıl önce, 25 Ekim’de nice zorluklara göğüs gererek kurduk. Yolumuza engeller çıkardılar, aştık. Duvarlar ördüler, yıkıp geçtik. ‘Yapamazsınız, iki güne dağılırsınız’ dediler ama biz inandık, Genel başkanımız Meral Akşener’e güvendik.

Aziz millet bizi sevdi, bağrına bastı. ‘Burada bir ışık var’ dedi. ‘Yanlış giden bir şeylere, dur diyenler var’ dedi. Milletimiz bize, teveccüh gösterdi. Nitekim, göstermeye de devam ediyor. Millet bizi çağırıyor! Biz de milletimizin bu kutlu çağrısına, daha çok çalışarak karşılık vereceğiz. Bu bizim, milletimize olan, şeref sözümüzdür!

İKTİDARA YÜRÜYORUZ

İYİ Parti’yi, Türkiye’yi yönetme iddiasıyla kurduk. Milletimiz de bu gerçeği görüyor ve emin adımlarla iktidara yürüyoruz. Artık biz hazırız. İYİ Parti iktidarında, yandaş kavramını kaldıracağız. Milletin sırtından, tüm keneleri söküp atacağız.

Devletin kontrolünü kişilere değil yasalara, kanunlara ve kurallara bağlayacağız. Yaptım ettimlerle, oldu bittilerle, hareket etmek yerine, her kararımızda, milletimize başvuracağız. Yollar, köprüler, tüneller, milletimizin rahatça kullanacağı hizmetler olacak. Yapılan hizmetlerin sahibi, artık müteahhitler değil, millet olacak.

FATURA KORKUSUNU ÇÖZECEĞİZ

ARTAGAN projemiz ile kayıt dışı para trafiğine, israfa, ranta, çalma-çırpmaya, ÖTV zulmüne son vereceğiz. Türkiye’nin zenginliğini, tabana yayacağız. Bugüne kadar görülmemiş bir zenginlik ve refaha erişeceğiz. Doğalgaz, su ve elektrik faturalarını gören vatandaş korkuyor. Biz, insanımızın fatura derdini, en adil şekilde çözeceğiz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefe, durmadan yürüyeceğinize, Cumhuriyetin temel değerlerini korumaya ve kollamaya, Kızıl Elma’ya giden kutlu ülkümüz uğrunda gücümüzün yettiği ufka kadar Genel Başkanımız Meral Akşener ile birlikte daha iyiye ulaşmak için elimizden geleni yapacağız”