-

Gelecek Partisi Karasu İlçe Gençlik kolları Başkanı Tunahan Kayıkçıoğlu’nun açık mektununa cevap veren AK Parti Karasu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Şahin, Kayıkçıoğlu’na teşekkürlerini ileterek açıklamalarına başladı.

“Gençlik onun da altını çizdiği üzere hepimizin gençliği” diyen Başkan Abdullah Şahin, “Ancak gençlik adına bir şeyler yapabilmek için iktidar partisi olmak bekleniyorsa şu an bulundukları konumu itibarsızlaştırmış olurlar. İğneyi önce kendimize batıralım” ifadelerini kullandı.

Gençlik adına faaliyetlerde bulunmak için illa iktidarda bulunmaya gerek olmadığını vurgulayan Başkan Şahin, “Bizler yaptığımız her faaliyette imkanları, sınırları aşmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu zamana kadar gençlere dair birçok proje yürüttük, yürütüyoruz. Bunları tek tek sayıp kanıtlamak gibi bir gayemiz olmadı” şeklinde konuştu.

Gençler için daha iyisinin yapılabileceğine de değinen Abdullah Şahin, “Hizmette sınır yok. Sözden üstün olan bir şey varsa o da eylemdir. Biz konuşmak yerine işimizi yapıyoruz. Herkesi de kendine düşeni bilfiil yapmaya davet ediyoruz” sözlerine yer verdi.